Turnaus v.2019

KYLPYLÄVOLLEY 2019 KISARAPORTTI

Kiitos hyvät ystävät, turnaus on onnellisesti ohi ja paluu arkeen sekä uuteen vuoteen voi alkaa. 

Tänä vuonna aloitimme KylpyläVolley -turnauksen jo etukäteen WhatsApp -kilpailuilla, jotka olivatkin todellinen menestys. Jämä-tytöt olivat vauhdissa ihan alusta alkaen.

Perjantai-iltaa aloiteltiin karaokekilpailuilla Pub Romeossa ja siitä tulikin oikein kunnon tapahtuma. Joukkuekisassa Raikahtavat ja Scandinavian Drunks näyttivät esiintymisen mallia ja huikean kisan voittajaksi valikoitui finaalikierroksen jälkeen Scandinavian Drunks. Soolokisan voitto meni Anne-Marille/Cottaraiset.  

Perjantai-iltana taktiikkapalaverit ja urheilujuomien nauttiminen menivät ilta/yömyöhäiseen ja saattoipa joillakin porukoilla mennä kuvioita kehitellessä ihan aamuun astikin. Sen verran “virkeää” porukkaa nimittäin laahusti lauantaina aamulla kenttiä kohti avaamaan itse turnaus pelaamisen muodossa.

Lauantaina pelit alkoivat klo 8.30 ja alkusarjat saatiin päätökseen noin klo 15 mennessä. Alkusarjoissa pelattiin kaikkiaan 50 ottelua. Molemmissa sarjoissa mukana olleet 11 joukkuetta onkin sopiva määrä, että pelien jälkeen ehditään kaikessa rauhassa kylpylän altaisiin ja sieltä tukan kuivattelun jälkeen Violettaan KylpyläVolleymegabileisiin. Lauantaina streamattiin 2 ottelua suorana nettiin ja tiedossa on, että ainakin Vietnamissa asti seurattiin pelejä. 

Iltabileisiin keittiö oli loihtinut taas kerran todella maukasta purtavaa nälkäisille pelaajille. Täydellä vatsalla olikin aika jakaa perinteisiä diplomeja ja palkintoja turnauksessa ansioituneille henkilöille. 

Joukkueasuihin oli tänä vuonna panostanut useampikin ryhmä upeasti, mutta palkinto meni silti melko odotetusti “sirkusporukalle” eli Mieshämyille. Heidän sirkustirehtööri johti porukkaa komeasti myös pelikentällä. 

Yhtä perinteisesti jaettiin myös sexxiccäimpien pelaajien diplomit. Naisten voitto meni Vedottomien joukkueeseen ja miesten sarjan voitto puolestaan turnauksen kotijoukkue Rapa Raisuun. 

Arpajaisten jälkeen päästettiin housebändimme Hupilupa irti ja tanssilattia täyttyikin vauhdilla. Violetassa soiton loputtua porukka siirtyi pubiin, jossa vauhti vain kiihtyi entisestään. 

Sunnuntaiaamuna pyörähti klo 8.30 käyntiin sijoitusottelut, joita pelattiin päivän aikana kaikkiaan 34 kappaletta. Nettitulospalvelusta löytyy kaikkien otteluiden tarkat tiedot osoitteessa kylpylavolley.fi.

Pronssiottelut:

Naiset: Hiiribaari - Sulavat Retrot 2-1 (16-20, 20-9, 7-3)

Miehet: Vähemmän Raikkaat - Sibbo Vargarna 2-1 (16-20, 20-16, 7-5)

 

Turnauksen loppuhuipentumana pelattiin loppuottelut aikataulun mukaisesti

Naiset klo 13.00: AKU 313 - Cottaraiset 

Ottelu oli hyvätasoinen, jossa AKU 313 hallitsi ensimmäistä erää ja vei sen nimiinsä numeroin 25-20. Toinen erä meni puolestaan hyvän pelin myötä Cottaraisille 25-19. Kolmas ja ratkaiseva erä oli kovaa taistelua, jossa AKU 313 sai vahvemman materiaalin myötä hiljalleen Cottaraisista yliotteen ja voitti erän lukemin 15-11. Ottelun parhaaksi pelaajaksi valittiin AKU 313:n keskihyökkääjä Irina Kukushina. 

Miehet klo 14.00: Pihaportti - Raisu Lumous 

Turnauksen järjestävä seura Raisu Lumous oli selvinnyt muutaman vuoden sisään toisen kerran loppuotteluun ja edellisen finaalin hopeaa joukkue lähtikin kirkastamaan hyvin latautuneena. Raisun peli näyttikin tosi hyvältä heti ensimmäisistä palloista lähtien ja Pihaportin pojat olivat pahassa alakynnessä. Ensimmäinen erä oli selkeästi Raisun numeroin 11-25. Toiseen erään odoteltiin Pihaportilta ryhtiliikettä, koska heidän pelaajamateriaali oli tasokas ja aikaisemmassa välierässäkin heiltä oli nähty todella hienoa peliä. Jotain kuitenkin tapahtui eikä Pihaportti saanut missään vaiheessa finaalia omaa peliään kunnolla käyntiin. Raisu Lumous sen sijaan pelasi lähes hurmioissa ja vei toisenkin erän hymyssä suin pelaten lukemin 17-25. Ottelun parhaaksi pelaajaksi valittiin finaalissa hienosti yleispelaajana esiintynyt Raisun Joona Kapanen. 

Molemmat finaalit nähtiin myös suorina lähetyksinä nettisivuilla.

 

Turnauksen loppusijoitukset:

Miehet  

1. Raisu Lumous 

2.  Pihaportti 

3. Vähemmän Raikkaat 

4. Sibbo Vargarna 

5. Puliveivarit 

6. Mieshämyt 

7. KoPa 

8. Rapa Raus 

9. Jokivarren Jyske 

10. Toyota Team 

11. Scandinavian Drunks 

        

Naiset

1. AKU 313 

2. Cottaraiset 

3. Hiiribaari 

4. Sulavat Retrot 

5. Piluveivarit 

6. Naishämyt 

7. Parku 

8. Vedottomat 

9. Rekolan Raikkaat 

10. Jämät16 

11. Saranasormet 

 

Raisu Lumous kiittää kaikkia osallistujia ja yhteistyökumppaneita sekä toivottaa kaikki tervetulleeksi taas ensi vuonna 29. KylpyläVolley -turnaukseen, jonka päivämäärät ovat 10.-12.1.2020.

Ja lopuksi vielä yksi pyyntö teille kaikille. Jos teillä on hyviä ehdotuksia turnauksen kehittämiseksi toivon yhteydenottoa joko puhelimitse tai sähköpostilla.

Hyvää Vuoden jatkoa teille kaikille ja nähdään taas joko maajoukkueiden peleissä tai viimeistään ensi vuonna Ikaalisissa.  

 

Terveisin 

Nicke

0504032923

nsstromberg@gmail.com

 


Päivitetty 15.01.2019

KylpyläVolley karaoke perjantaina klo 22.00 Pub Romeossa!

Perjantaina jysähtää, rysähtää tai vähintäänkin Kylpylän katto tärisee, kun klo 22.00 starttaa KylpyläVolley karaokekilpailu! Tule siis vangitsemaan yleisösi tai kokoa tähän tarkoitukseen vaikkapa joukkue. Kisat kisaillaan sekä henkilökohtaisessa että joukkuesarjassa ja muikeimmille esityksille on luvassa mahtavia palkintoja!

KylpyläVolley karaokekilpailuun pääset mukaan kahdella tapaa. Seuraa KylpyläVolley INFO whatsapp -kanavaa, jossa asiasta tiedotetaan enemmän ja otetaan ehkä myös ennakkoilmoittautumisia vastaan. Jos et omista älylaitetta tai sellaisessa whatsappia, mutta löydät perjantaina Pub Romeoon klo 21.30, niin voit ehkä edelleen päästä mukaan kisailemaan. KylpyläVolley karaokekilpailuun on rajallinen määrä osallistumispaikkoja ja kiperissä tilanteissa joukkueena ilmoittautuneita suositaan.

Eikun porukoita kasaamaan ja treenaamaan!

KylpyläVolley karaoke lyhyesti:

1. ilmoittaudu kisaan joko yksin tai joukkueena. Ilmoittautumiset ennakkoon   KylpyläVolley INFO whatsapp -ryhmässä tai paikan päällä Pub Romeossa klo 21.30
2. saavu paikalle Pub Romeoon perjantaina 11.1.2019 klo 21.30
3. kerro kisakappaleesi nimi
4. vedä päräyttävä esitys ja hurmaa yleisö
5. ole valmiina mahdollista suurta finaalikierrosta varten
6. pokkaa palkinnot ja nauti suuresta ihailusta, kunniasta ja maineesta

Päivitetty 09.01.2019

Liity KylpyläVolley INFO whatsapp- ryhmään!

KylpyläVolleyn INFO whatsapp -ryhmässä saat tärkeää ja vähemmän tärkeää tietoa turnaukseen liittyen. Whatsapp -ryhmässä on mahdollista myös jakaa omia tunnelmia kentän laidalta tai turnauksen muusta menosta. Ryhmän jäsenien kannattaa olla jatkuvasti valppaana, sillä ryhmässä saatetaan järjestää kilpailuja juuri silloin kun sitä vähiten odotat.

Näin liityt KylpyläVolley INFO whatsapp-ryhmään:

1. Lisää puhelimesi yhteystietoihin numero 050 430 7772 ja anna yhteystiedolle nimeksi vaikkapa ”KylpyläVolley”.

2. Lähetä tekemääsi yhteystietoon whatsappissa viesti, josta käy ilmi, että haluat liittyä mukaan ryhmään. Viestissä tulee olla oma nimi    ja joukkue jonka joukkoihin kuulut.  ”Moi, liityn INFO-ryhmään. T. Ari/Raisu Lumous”.

Lisäämme sinut mukaan ryhmään ja alat saada ryhmän viestejä. Yleinen keskustelu ja tunnelmien jakaminen on ryhmässä jopa toivottavaa, mutta vain hyvässä hengessä. Ryhmässä ei myöskään muuteta pelien lopputuloksia, vaihdeta aikatauluja tai ratkaista mitään muitakaan merkittäviä asioita.

Yhteystietoasi ei tulla jakamaan eteenpäin tai käyttämään markkinointiin. Ryhmästä voi poistua itse tai lähettämällä numeroon 050 430 7772 (”KylpyläVolley”) viestin mistä käy ilmi että haluaa erota ryhmästä.

Ryhmään lisätään/poistetaan jäseniä mahdollisuuksien mukaan kohtuullisella aikataululla eli kannattaa liittyä hyvissä ajoin. Ryhmä tullaan lopettamaan viimeistään viikko turnauksen päättymisen jälkeen.


Päivitetty 04.01.2019

Hyvää alkanutta vuotta kaikille!

Kylpyläturnaus lähestyy ja tässä ovat vihdoin turnaussäännöt ja aikataulut.  Vielä on hetki aikaa valmistautua vuoden trooppisimpaan ja hauskimpaan turnaukseen.

Pysykää kanavalla laugh

Turnaussäännöt
Joukkueiden pelaajaluettelo
Ohjelma ja aikataulut

Päivitetty 02.01.2019

Hello!

Liittenä kaikki tarvittava tieto ilmoittautumisesta ja huonevarauksista. Soitelkaa tai meilatkaa. Ollaan taas valmiina vuoden trooppisimpaan ja hauskimpaan turnaukseen!!! 


...ja EIKU TREENAAMAAN !!!! 

Kutsukirje
Majoitushinnat

Päivitetty 29.10.2018

Miesjoukkueet

  1. Puliveivarit
 • 2. Mieshämyt
 • 3. Raisu Lumous
 • 4. ​Rapa Raus
 • 5. Toyota Team
 • 6. Pihaportti
 • 7. Vähemmän Raikkaat
 • 8. Sibbo Vargarna
 • 9. Jokivarren Jyske
 • 10. KoPa
 • 11. Scandinavian Drunks

Naisjoukkueet

 • 1. Hiiribaari
 • 2. Cottaraiset
 • 3. Vedottomat
 • 4. Jämät16
 • 5. Naishämyt
 • 6. AKU 313
 • 7. Piluveivarit
 • 8. Rekolan Raikkaat
 • 9. Saranasormet
 • 10. Parku
 • 11. Sulavat Retrot

Aikataulut

# Al.aika Pelipaikka Kenttä Ottelu Tuomari
1 08:30 Maininki 1 Hiiribaari - Cottaraiset SMASH
1 08:30 Maininki 1 Puliveivarit - Mieshämyt Raisu Lumous
1 08:30 Keskuskoulu 1 Sulavat Retrot - AKU 313 SMASH
1 08:30 Keskuskoulu 1 Scandinavian Drunks - Pihaportti Vähemmän Raikkaat
2 08:30 Keskuskoulu 2 Parku - Piluveivarit SMASH
2 09:00 Maininki 1 Raisu Lumous - ​Rapa Raus Puliveivarit
2 09:00 Maininki 1 Vedottomat - Jämät16 SMASH
4 09:00 Keskuskoulu 2 AKU 313 - Parku SMASH
3 09:00 Keskuskoulu 1 Saranasormet - Rekolan Raikkaat SMASH
2 09:00 Keskuskoulu 1 KoPa - Vähemmän Raikkaat Pihaportti
3 09:30 Keskuskoulu 1 Jokivarren Jyske - Sibbo Vargarna KoPa
6 09:30 Keskuskoulu 2 Piluveivarit - Rekolan Raikkaat SMASH
5 09:30 Keskuskoulu 1 Sulavat Retrot - Saranasormet SMASH
3 09:30 Maininki 1 Mieshämyt - Toyota Team ​Rapa Raus
3 09:30 Maininki 1 Cottaraiset - Naishämyt SMASH
4 10:00 Maininki 1 Puliveivarit - ​Rapa Raus Mieshämyt
8 10:00 Keskuskoulu 2 Rekolan Raikkaat - Parku SMASH
4 10:00 Maininki 1 Hiiribaari - Jämät16 SMASH
4 10:00 Keskuskoulu 1 Pihaportti - KoPa Sibbo Vargarna
7 10:00 Keskuskoulu 1 Saranasormet - AKU 313 SMASH
5 10:30 Maininki 1 Toyota Team - Raisu Lumous Puliveivarit
5 10:30 Keskuskoulu 1 Scandinavian Drunks - Jokivarren Jyske Pihaportti
9 10:30 Keskuskoulu 1 Piluveivarit - Sulavat Retrot SMASH
10 10:30 Keskuskoulu 2 AKU 313 - Rekolan Raikkaat SMASH
5 10:30 Maininki 1 Naishämyt - Vedottomat SMASH
6 11:00 Maininki 1 ​Rapa Raus - Mieshämyt Toyota Team
6 11:00 Maininki 1 Jämät16 - Cottaraiset SMASH
12 11:00 Keskuskoulu 2 Parku - Sulavat Retrot SMASH
6 11:00 Keskuskoulu 1 Vähemmän Raikkaat - Sibbo Vargarna Jokivarren Jyske
11 11:00 Keskuskoulu 1 Saranasormet - Piluveivarit SMASH
13 11:30 Keskuskoulu 1 Piluveivarit - AKU 313 SMASH
14 11:30 Keskuskoulu 2 Sulavat Retrot - Rekolan Raikkaat SMASH
7 11:30 Keskuskoulu 1 Jokivarren Jyske - Pihaportti Scandinavian Drunks
7 11:30 Maininki 1 Vedottomat - Hiiribaari SMASH
7 11:30 Maininki 1 Raisu Lumous - Puliveivarit Mieshämyt
8 12:00 Maininki 1 Jämät16 - Naishämyt SMASH
8 12:00 Keskuskoulu 1 Sibbo Vargarna - KoPa Vähemmän Raikkaat
15 12:00 Keskuskoulu 1 Parku - Saranasormet SMASH
8 12:00 Maininki 1 ​Rapa Raus - Toyota Team Raisu Lumous
9 12:30 Maininki 1 Cottaraiset - Vedottomat SMASH
9 12:30 Maininki 1 Mieshämyt - Raisu Lumous ​Rapa Raus
9 12:30 Keskuskoulu 1 Vähemmän Raikkaat - Scandinavian Drunks Sibbo Vargarna
10 13:00 Keskuskoulu 1 Pihaportti - Sibbo Vargarna Jokivarren Jyske
10 13:00 Maininki 1 Naishämyt - Hiiribaari SMASH
10 13:00 Maininki 1 Toyota Team - Puliveivarit Raisu Lumous
11 13:30 Keskuskoulu 1 Jokivarren Jyske - Vähemmän Raikkaat KoPa
12 14:00 Keskuskoulu 1 KoPa - Scandinavian Drunks Pihaportti
13 14:30 Keskuskoulu 1 Vähemmän Raikkaat - Pihaportti Scandinavian Drunks
14 15:00 Keskuskoulu 1 Scandinavian Drunks - Sibbo Vargarna Vähemmän Raikkaat
15 15:30 Keskuskoulu 1 KoPa - Jokivarren Jyske Sibbo Vargarna
101 08:30 Maininki 1 Puliveivarit - Vähemmän Raikkaat Pihaportti
101 08:30 Maininki 2 Cottaraiset - Piluveivarit AKU 313
202 09:00 Keskuskoulu 2 Rekolan Raikkaat - Saranasormet SMASH
201 09:00 Keskuskoulu 1 ​Rapa Raus - Toyota Team Jokivarren Jyske
102 09:00 Maininki 2 Sulavat Retrot - Naishämyt Hiiribaari
102 09:00 Maininki 1 Sibbo Vargarna - Mieshämyt Raisu Lumous
201 09:00 Keskuskoulu 1 Vedottomat - Jämät16 SMASH
103 09:30 Maininki 1 Puliveivarit - Mieshämyt Vähemmän Raikkaat
203 09:30 Keskuskoulu 1 Jämät16 - Parku SMASH
103 09:30 Maininki 2 Piluveivarit - Naishämyt Cottaraiset
204 09:30 Keskuskoulu 2 Vedottomat - Saranasormet SMASH
202 09:30 Keskuskoulu 1 Jokivarren Jyske - KoPa ​Rapa Raus
104 10:00 Maininki 2 Hiiribaari - Cottaraiset Piluveivarit
104 10:00 Maininki 1 Raisu Lumous - Vähemmän Raikkaat Puliveivarit
205 10:00 Keskuskoulu 1 Parku - Rekolan Raikkaat SMASH
206 10:00 Keskuskoulu 2 Saranasormet - Jämät16 SMASH
203 10:00 Keskuskoulu 1 Toyota Team - Scandinavian Drunks KoPa
207 10:30 Keskuskoulu 1 Rekolan Raikkaat - Vedottomat SMASH
208 10:30 Keskuskoulu 2 Saranasormet - Parku SMASH
204 10:30 Keskuskoulu 1 ​Rapa Raus - KoPa Toyota Team
105 10:30 Maininki 2 AKU 313 - Sulavat Retrot Cottaraiset
105 10:30 Maininki 1 Pihaportti - Sibbo Vargarna Raisu Lumous
209 11:00 Keskuskoulu 1 Jämät16 - Rekolan Raikkaat SMASH
210 11:00 Keskuskoulu 2 Parku - Vedottomat SMASH
205 11:00 Keskuskoulu 1 Scandinavian Drunks - Jokivarren Jyske ​Rapa Raus
206 11:30 Keskuskoulu 1 KoPa - Toyota Team Scandinavian Drunks
207 12:00 Keskuskoulu 1 Jokivarren Jyske - ​Rapa Raus Toyota Team
106 12:15 Maininki 2 Hiiribaari - Sulavat Retrot AKU 313
106 12:15 Maininki 1 Vähemmän Raikkaat - Sibbo Vargarna Pihaportti
208 12:30 Keskuskoulu 1 KoPa - Scandinavian Drunks Jokivarren Jyske
209 13:00 Keskuskoulu 1 Toyota Team - Jokivarren Jyske KoPa
107 13:00 Maininki 0 AKU 313 - Cottaraiset SMASH
210 13:30 Keskuskoulu 1 Scandinavian Drunks - ​Rapa Raus ​Rapa Raus
107 14:00 Maininki 0 Pihaportti - Raisu Lumous SMASH